Kupaonska oprema

Kupaonska oprema

Tuš kabine s više od 180 različitih kombinacija dimenzija i dizajna, trendi kade i tuš kade izrađene od najplemenitijeg sanitarnog akrila, kao i sanitarije suvremenog rimless dizajna. Kod opremanja nove kupaonice odaberite opremu koja je jednostavna za održavanje, a istovremeno se odlikuje kvalitetom i dugim vijekom trajanja.

 

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Uredi Dom poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Politika privatnosti.

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Slavine.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Izjava o privatnosti.

Prihvati