Uvjeti dostave

 

Opći uvjeti dostave 

Usluga dostave dostupna je na području cijele Hrvatske izuzev otoka koji nisu navedeni.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni/poslovni objekt.

Prilaz ulazu dostavnim vozilom mora biti slobodan, u suprotnom, dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je moguć istovar.

Rok isporuke je do 7 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Rok počinje teći od trenutka zaprimljene uplate.

Dostava se obavlja radnim danom od 8:00 do 17:00 sati izuzev dostave na otoke prema rasporedu distributera.

Subote, nedjelje, blagdani i neradni dani ne računaju se u rok dostave.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučaju da Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Kupac je dužan pokriti troškove dostave i povrata robe.

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi i sl.) Armal d.o.o. ne preuzima odgovornost i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem mogućem roku.

Cjenik dostave

Konačni trošak dostave za pojedinu narudžbu prikazan je u postupku prolaska kroz blagajnu web shopa nakon unosa adrese za dostavu i možete ga vidjeti prije potvrde narudžbe.

Paketna dostava

Za narudžbe do 40 kg,

dimenzije paketa manje od 3 m kružnog obujma (2x visina + 2x širina + 1x duljina)

Cijena paketne dostave: 8,00 € (60,28 kn)

Usluga paketne dostave besplatna je za iznos kupnje veći od 100,00 € (753,45 kn). 

 

Paketna dostava na otoke:

Korčula, Hvar, Vis, Brač, Rab, Cres, Lošinj, Pag, Krk, Vir, poluotok Pelješac, Murter, Pašman i Ugljan

 

 Paletna dostava

Za narudžbe do 500 kg, euro-paleta, dimenzije 120x80 cm.

Cijene paletne dostave, 1x euro-paleta:

Zona I

Grad Zagreb i Zagrebačka županija

40,00 € (301,38 kn)

Zona II

ostale županije HR

65,00 € (489,74 kn)

Zona III

Dubrovačko-neretvanska županija i otoci

90,00 € (678,11 kn)

Paletna dostava na otoke:

Korčula, Hvar, Vis, Brač, Rab, Cres, Lošinj, Pag, Krk, Vir, poluotok Pelješac

 

 

Proizvodi koji nisu pogodni za paketnu dostavu, zbog rizika od oštećenja, vangabaritnih dimenzija, prekomjerne težine, dostavljaju se na paleti kamionskim prevozom.

U navedene cijene uključen je PDV.

Opisane usluge dostave, kao i uvjeti za izvršenje istih, sastavni su dio Uvjeta korištenja internet trgovine Uredi Dom (Uvjeti prodaje, članak 3.1).


Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Uredi Dom poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Politika privatnosti.

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Slavine.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Izjava o privatnosti.

Prihvati