Uvjeti dostave

 

VAŽNA OBAVIJEST

Nord Produkt d.o.o. kao društveno odgovorno poduzeće u suradnji sa skladišnim centrom i dostavnim službama, poduzeo je sljedeće preventivne mjere vezano za COVID-19, sukladne preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH:

- Svi odjeli tvtke Nord Produkt d.o.o. koriste sredstva za dezinficiranje

- Svi djelatnici logistike koriste zaštitne rukavice

- Svi vozači dostavnih službi dužni su nositi rukavice, masku i sredstvo za dezinfekciju

- Poštuje se privatan prostor svake osobe od najmanje 1 m

- Prije isporuke dostavljač obavezno kontaktira kupca i dogovara detalje oko preuzimanja pošiljke

Svakodnevno pratimo situaciju na terenu, informacije od Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite te ulažemo maksimalne napore kako bi sam logistički proces, kao i do sada, normalno funkcionirao. Također, napominjemo kako ćemo Vas i nadalje obavještavati o svim promjena u logističkom procesu, ako do njih dođe.

 

Važeća ograničenja

Usluga paketne dostave dostupna je na području cijele Hrvatske, dok smo dostavu paletnih pošiljaka trenutno primorani ograničiti na Zagreb i Zagrebačku županiju.

 

Opći uvjeti dostave 

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni/poslovni objekt.

Prilaz ulazu dostavnim vozilom mora biti slobodan, u suprotnom, dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je moguć istovar.

Rok isporuke je do 7 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Rok počinje teći od trenutka zaprimljene uplate.

Dostava se obavlja radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.

Subote, nedjelje, blagdani i neradni dani ne računaju se u rok dostave.

 

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučaju da Kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Kupac je dužan pokriti troškove dostave i povrata robe.

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi i sl.) Nord Produkt d.o.o. ne preuzima odgovornost i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem mogućem roku.

 

Cjenik dostave

Cijenu dostave za vaš trenutni izbor proizvoda možete u svakom trenutku provjeriti u košarici.

Cijena dostave:

- 60,00 kn za paketne pošiljke, besplatna paketna dostava za iznos kupnje veći od 750,00 kn

- 300,00 kn za paletne pošiljke

U navedene cijene uključen je PDV.

  

Opisane usluge dostave, kao i uvjeti za izvršenje istih, sastavni su dio Uvjeta korištenja internet trgovine Uredi Dom (Uvjeti prodaje, članak 3.1).


Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Uredi Dom poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Izjava o privatnosti.

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Slavine.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Izjava o privatnosti.

Prihvati