Prvi izbor za opremanje kupaonice i kuhinje

Uredi Dom - internet trgovina sa širokom ponudom proizvoda za opremanje kupaonica i kuhinja po pristupačnim cijenama uz profesionalnu uslugu dostave.

Sve što trebate možete slobodno naručiti iz udobnosti vlastitog doma s potpunim povjerenjem u kvalitetu proizvoda i usluge. Za sva pitanja na raspolaganju Vam stoji naše ljubazno osoblje iz službe za korisnike, a kontakte možete pronaći na stranici KONTAKTI.

Svi proizvodi prije plasiranja na tržište prolaze testove ispravnosti, a osim vrhunske kvalitete i modernog dizajna, osiguravaju i dodatne prednosti – od višegodišnjeg jamstva na proizvode i slavina koje štede vodu do namještaja koji se lako kombinira i na najbolji način iskorištava svaki centimetar vaše kupaonice.


Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Uredi Dom poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Politika privatnosti.

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Slavine.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Izjava o privatnosti.

Prihvati