Slavine

Slavine

Pouzdanost, kvaliteta i dizajn koji već 50 godina nadahnjuje sastojci su koji Armal slavine čine optimalnim izborom za vaš dom. Suvremene slavine napravljene su od visokokvalitetnih materijala i dolaze uz 10 godina garancije. Srce slavine je kartuša, njezin glavni mehanizam, čije keramičke brtve ne ostavljaju prostor za brigu.

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Uredi Dom poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Politika privatnosti.

Ove internetske stranice na Vaš uređaj pohranjuju kolačiće (eng. cookies) i nastavkom korištenja potvrđujete da ste suglasni s njihovom pohranom. Kolačići služe tome da internet trgovina Slavine.hr poboljša svoju uslugu i sadržaje, te ponudu prilagodi potrebama posjetitelja. Više o tome kako se koriste kolačići pročitajte u Izjava o privatnosti.

Prihvati